Sommeren 2015 besluttet medlemmene i Trondheim Vikinglag at vi atter en gang skal gi jernet for å skape Midt-Norges mest gjennomførte formidlingsarena.

Vi elsker vikingtiden og vil formidle alt det vi kan om den! Med oss på laget har vi noen av Europas dyktigste re-enactere.

«Trondheim Vikinglag ønsker, med arrangementet På vikingers vis, å bryte ny mark – vi vil være nyskapende og banebrytenede innenfor levende historieformidling og bidra til å gi re-enactment som formidlingssjanger, økt kredibilitet.  På vikingers vis skal inspirere andre arrangører til å utvikle sine lokale arrangement og markeder. Vi vil fjerne oss fra det komersielle og fokusere på opplevelser, interaktiv formidling, forskning og eksperimentell arkeologi. På vikingers vis skal tilrettelegge for at alle, både moderne vikinger og publikum, skal få reise i tid og i seg selv. På vikingers vis skal skape stolthet blant medlemmene og gi deltakerne unike minner, opplevelser og en dypere innsikt i vikingenes verden»

unspecified